Feyenoord onderuit na dramatische start

29 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Feyenoord verliest met 1-4 –

Feyenoord onderuit na dramatische start

ROTTERDAM – Feyenoord is donderdagavond in de Kuip flink onderuit gegaan tegen Wolfsberger AC. Na drie makkelijk gegeven strafschoppen en een dramatisch slechte partij voetbal verloren de Rotterdammers met 1-4.

Hoofdrol voor Servische arbiter

De Servische arbiter Srdjan Jovanovic eiste een hoofdrol op door drie discutabele penalty’s te geven. In de openingsfase ging Wernitzig twee keer graag naar de grond waarna Liendl beide strafschoppen benutte.

Na rust maakte Berghuis snel de 1-2 en ging Feyenoord op jacht naar de gelijkmaker. Linssen en Geertruida kregen een opgelegde mogelijkheid maar scoorden niet. Liendl maakte na een uur de 1-3 en de 1-4 van Joveljic (wederom een penalty) bleek voor Feyenoord de genadeklap in een dramatisch slechte partij voetbal van de Rotterdammers .

Gratis Livestream!

Feyenoord onderuit na dramatische start
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!