Feyenoord verzuimt te winnen van FC Emmen

Feyenoord verzuimt te winnen van FC Emmen

20 maart 2021 Uit Door Sportredactie

ROTTERDAM – Feyenoord heeft in de Kuip verzuimd te winnen van FC Emmen. Een slordig spelend Feyenoord liet zich tegen de Drentse formatie van trainer Dick Lukkien het kaas van de brood eten en moest in eigen huis genoegen nemen met een 1-1 gelijk spel. De doelpunten werden gescoord door Kökcü (37) 1-0 en De Leeuw (79/pen) 1-1.

Stand van zaken

Het ziet er naar uit dat Feyenoord de aansluiting met de top in de eredivisie definitief heeft verloren. Na de zure appel waarin de Rotterdammers na zaterdagavond in mogen bijten ziet het er naar uit dat het gat met de nummer één in de eredivisie nagenoeg niet meer te dichten valt. Feyenoord staat vijfde met 48 punten uit 27 wedstrijden terwijl koploper Ajax met 25 wedstrijden al op 63 punten staat. Ook PSV lijkt met 55 punten en één duel minder bijna niet meer bereikbaar. Voor de Rotterdammers is waarschijnlijk de derde plaats het hoogst bereikbaar doel.

FC Emmen staat voorlopig nog laatste in de eredivisie. Echter kan hier zondagavond verandering in komen als Ajax weet te winnen van ADO Den Haag. De Drenten kunnen dan op doelsaldo van plaats ruilen met de ploeg uit Den Haag.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...