Feyenoord verzuimt te winnen van FC Twente

Feyenoord verzuimt te winnen van FC Twente

20 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Rotterdammers laten punten liggen

Feyenoord verzuimt te winnen van FC Twente

ROTTERDAM – Feyenoord heeft zondagmiddag punten laten liggen in de eigen Kuip. De Rotterdammers kwamen in het duel met FC Twente niet verder dan 1-1.

Via Vaclav Cerny kwam FC Twente snel in de wedstrijd op een 0-1 voorsprong. Na een schitterende aanval schoot Cerny de bal langs de kansloze doelman Justin Bijlow.

Na een half uur spelen maakte Steven Berghuis vanaf 11 meter de gelijkmaker. Jayden Oosterwolde trok binnen de 16 meter Lutsharel Geertruida na de grond waarna scheidsrechter Pol van Boekel niets anders kon doen dan de bal op de stip te leggen.

In de tweede helft ging het lang gelijk op, maar in de slotminuten kreeg Feyenoord tegen een leeg gespeeld FC Twente drie opgelegde kansen om alsnog te winnen. Steven Berghuis en Luciano Narsingh faalden hopeloos.

Volgende wedstrijd

Volgende week zondag spelen de Rotterdammers tegen ADO Den Haag. FC Twente ontvangt vrijdagavond FC Groningen.

Feyenoord verzuimt te winnen van FC Twente
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter