Feyenoord wint eredivisie topper van PSV

Feyenoord wint eredivisie topper van PSV

31 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Feyenoord wint eredivisie topper van PSV

ROTTERDAM – Feyenoord heeft in de eigen Kuip de eredivisie topper tegen PSV gewonnen. De Rotterdammers verrasten de ploeg uit Eindhoven met sprankelend voetbal in de eerst helft en wonnen met 3-1.

PSV sterk

PSV opende het duel met Feyenoord sterk, drong de Rotterdammers terug op eigen helft, maar keek al snel tegen een achterstand aan. Toch was het Feyenoord dat toesloeg en met 3-1 won.

Feyenoord schuift op naar de 4e plaats. Echter komt AZ zondag nog in actie tegen Ajax. Mocht Ajax winnen van AZ dan blijven de Rotterdammers de nummer 4 in de eredivisie. PSV blijft ondanks de nederlaag op de 2e plaats staan. Ze hebben 4 punten achterstand op Ajax. Bij winst van Ajax op AZ kan het verschil 7 punten worden.

Willem II – FC Emmen

Feyenoord wint eredivisie topper van PSV
Willem II – FC Emmen 2-0

Het degradatieduel tussen Willem II en FC Emmen is in een 2-0 eindstand geëindigd. FC Emmen heeft deze competitie nog geen duel weten te winnen. De ploeg van FC Emmen trainer Dick Lukkien staat dan ook stevig onderaan in de eredivisie. Willem II heeft door de zege de achtervolging ingezet op RKC. De ploeg uit Waalwijk heeft 2 punten meer dan de ploeg uit Tilburg.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!