Filippo Ganna pakt etappezege in Giro d’Italia

Filippo Ganna pakt etappezege in Giro d’Italia

7 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Roze leiderstrui blijft bij João Almeida –

Filippo Ganna pakt etappezege in Giro d’Italia

CAMIGLIATELLO – Filippo Ganna heeft de vijfde Giro-etappe van Mileto naar Camigliatello Silano over een afstand van 225 kilometer gewonnen. De Italiaan bleef na een ontsnapping het inmiddels uitgedunde peloton ruim voor. Patrick Conrad finishte op 34 seconden als tweede. Derde werd klassementsleider João Almeida. Wilco Kelderman was de beste Nederlander. Hij finishte als vierde.

Klassement

De roze leiderstrui blijft na de vijfde rit om de schouders van João Almeida. Pello Bilbao Lopez de Armentia volgt op 43 seconden als tweede. Derde staat Wilco Kelderman. Hij staat op 48 seconden van de roze trui drager.

Gratis Livestream Giro d’Italia!

Kijk hier live de Giro d'Italia
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...