Formule 1 bolides Mercedes opnieuw snelste

Formule 1 bolides Mercedes opnieuw snelste

14 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Formule 1 bolides Mercedes opnieuw snelste

BARCELONA – De Mercedes Formule 1 bolides blijven domineren op de Grand Prix. Nadat ze vrijdag tijdens de ochtendtraining voor de Grand Prix van Spanje al de snelste tijden neer wisten zetten was het in de middag niet anders.

Max Verstappen volgt

De middagsessie kende op het Catalaanse circuit geen verrassingen. Lewis Hamilton was het snelste en dook als enige onder de 1.17 (1.16.883). Valtteri Bottas klokte 1.17.170 en Max Verstappen volgde namens Red Bull Racing op gepaste afstand: 1.17.704. Iedereen reed op de zachte band.

Ferrari

Ferrari stond na de eerste training nog op de vierde en vijfde plaats, maar was in de tweede oefensessie langzamer. Charles Leclerc klokte de zevende tijd en Sebastian Vettel was terug de vinden op plek twaalf.

Laatste vrije training

Zaterdag gaat om 12.00 uur de derde vrije training van start, gevolgd om 15.00 uur (live vanaf 14.00 uur) door de kwalificatie. De Grand Prix van Spanje start zondag om 15.10 uur.

Wil je niets missen van de Formule 1 Grand Prix van Spanje. Kijk dan op deze pagina voor gratis live-streams!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter