Formule 1 kalender 2020

Formule 1 kalender 2020

Formule 1 kalender 2020

Bekijk hier de complete F1 kalender met Nederlandse aanvangstijden.

Als fan van de Formule 1 zit je bij Sport in Groningen helemaal goed. Want bij Sport in Groningen kan je ook het ingekorte Formule 1 seizoen naar vrijwel alle vrije trainingen, de kwalificaties op zaterdag en de race op zondag kijken. Bekijk hier de Formule 1 kalender 2020. Klik hier om naar de livestream linkjes te gaan!

DatumGrand PrixStarttijd race
Zondag 25 oktoberPortugal14.10 uur
Zondag 1 novemberItalië (Emilia Romagna)13.10 uur
Zondag  15 novemberTurkije11.10 uur
Zondag 29 novemberBahrein16.10 uur
Zondag 6 decemberBahrein18.10 uur
Zondag 13 decemberAbu Dhabi14.10 uur
(tijden onder voorbehoud)
Formule 1 kalender 2020
Livestream Formule 1 races!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 racesEredivisieEerste DivisieChampions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennenVeldrijdenTennisMXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!