Fortuna in Rotterdam te sterk voor Sparta

Fortuna in Rotterdam te sterk voor Sparta

13 februari 2021 Uit Door Sportredactie

ROTTERDAM – Fortuna Sittard heeft in Rotterdam gewonnen van Sparta. De Rotterdammers moesten met zwak spel op eigen veld de overwinning met 2-1 laten aan de ploeg uit Sittard.

Zwak spel

De Rotterdammers lieten het zaterdagmiddag met name afweten in het tweede deel van de wedstrijd. Sparta drong pas in het sluitstuk van de wedstrijd wat aan maar viste terecht achter het net. Voor Fortuna scoorden Semedo (23) en Polter (50). De enige Sparta goal maakte Gravenberch (31).

Fortuna komt na de overwinning op Sparta op 28 punten en staat op de 11e plaats. Sparta staat met 5 punten minder op de 12e plaats.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!