Free-Livestream Inter Milan – Shakhtar Donetsk

12 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Free-Livestream Inter Milan – Shakhtar Donetsk

DÜSSELDORF – Vanavond spelen Inter Milan en Shakhtar Donetsk om 21.00 uur in de Esprit Arena in Düsseldorf de halve finale in de UEFA Europa League. Deze wedstrijd is gratis live te zien via de livestream!

De winnaar speelt tegen Sevilla

De winnaar van het duel tussen Inter Milan en Shakhtar Donetsk speelt vrijdagavond in de finale tegen Sevilla. De Spanjaarden bereikten de finale door Manchester United met 2-1 te verslaan. Luuk de Jong maakte een kwartier voor tijd de winnende treffer voor Sevilla.

De wedstrijd staat onder leiding van de 39-jarige Poolse scheidsrechter Szymon Marciniak.

Free-Livestream Inter Milan - Shakhtar Donetsk
Free-Livestream Inter Milan – Shakhtar Donetsk
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbal. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.
Stream Tips!

Ben jij een echte sportliefhebber en kijk jij graag naar alle sportwedstrijden? Dan ben je hier op het juiste adres! Want op Sport in Groningen kan je diverse linkjes vinden naar de mooiste sportevenementen en de grootste toernooien. Zo kan je kijken naar alle Eredivisie en Eerste-Divisie voetbal, UEFA Champions League, UEFA Europa League wedstrijden, alle internationale voetbalcompetities, Wielrennen, Veldrijden, Formule 1, Tennis, Zwemmen, Schaatsen en nog veel meer. Dus open bovenaan de site het dropmenu en klik vervolgens op jouw favoriete sportstream-link!

Veel plezier op Sport in Groningen!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Meer gratis live-streams!!
Volg ons ook op twitter
en facebook