Gaat Max Verstappen de GP Bahrein 2021 winnen?

Gaat Max Verstappen de GP Bahrein 2021 winnen?

28 maart 2021 Uit Door Sportredactie

Gaat Max Verstappen de GP Bahrein 2021 winnen?

SAKHIR – Gaat Max Verstappen zondagmiddag de eerste Grand Prix van het raceseizoen winnen? Na de snelste te zijn in alle drie de vrije trainingen wist hij ook de kwalificatie naar zijn hand te zetten. Of hij zondag ook gat winnen? Ik zeg ja! Of hij daadwerkelijk zijn pole zondagmiddag weet om te zetten in een overwinning zullen we aan het einde van de zondagmiddag weten. Dus mis dit niet en kijk live via de gratis stream link!

Programma Grand Prix van Bahrein

Bekijk hieronder het programma voor zondagmiddag in Bahrein. Klik op de onderstaande link om naar onze livestream link pagina te gaan!

ZONDAG 28 MAART 2021
Race 17:00 – 19:00 uur

Klik hier om naar onze Formule 1 livestream link pagina te gaan!

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...