Ganna wint openingstijdrit Giro

Ganna wint openingstijdrit Giro

3 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Thomas slaat gat met concurrentie –

Ganna wint openingstijdrit Giro

PALERMO – Filippo Ganna is de eerste renner die de rozetrui in de Giro d’Italia draagt. De wereldkampioen tijdrijden won op Sicilië de 15,1 kilometer lange tijdrit naar Palermo. Ganna was 22 seconden sneller dan de Portugees Joao Almeida.

Geraint Thomas profiteert van weersomstandigheden

Geraint Thomas deed op de eerste dag van de Giro uitstekende zaken voor het algemeen klassement. Thomas startte vroeg in de wedstrijd en profiteerde van de betere weersomstandigheden. Zijn concurrenten reden tijdens mindere weersomstandigheden waardoor Thomas nu al een flink gat heeft geslagen met de overige klassementrijders.

Kelderman en Kruijswijk verliezen veel tijd

Kelderman verloor 55 seconten op de Brit en Kruijswijk gaf met de 96ste plek 1.21 toe op Thomas.

Gratis Livestream!

Ganna wint openingstijdrit Giro
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...