Giakoumakis schiet VVV naar winst

Giakoumakis schiet VVV naar winst

7 november 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Heracles verliest met tien man van VVV –

Giakoumakis schiet VVV naar winst

VENLO – VVV Venlo heeft zaterdagavond zijn tweede zege van het seizoen binnen gehaald. In Venlo eindigde het duel tegen tien spelers van Heracles in 3-2. Giakoumakis scoorde in de 88ste minuut de winnende treffer.

Georgios Giakoumakis

VVV maakte een voorzichtige start. Zo kwam de ploeg uit Venlo het eerste deel van de wedstrijd weinig op de helft van Heracles. Zeven minuten voor rust opende Heracles de score. Silvester van der Water schoot de bal kansloos voorbij doelman Thorsten Kirschbaum. Heracles speler Adrian Szöke kreeg in de eerste helft een terechte rode kaart. Hij deelde zichtbaar een elleboogstoot uit.

Tweede deel

Al snel na de hervatting kwamen de Venlonaren op 1-1 toen Jafar Arias een voorzet van Torino Hunte in het Almelose doel werkte. VVV bleef jagen op een doelpunt en had halverwege de tweede helft succes toen Vito van Crooij de bal uit een assist van Giakoumakis hoog in het Almelose doel schoot. Een kwartier voor tijd ging Georgios Giakoumakis in de zestien van VVV in de fout en scoorde Rai Vloet vanaf de stip de gelijkmaker: 2-2. Giakoumakis herstelde zijn fout en bracht twee minuten voor tijd uit een voorzet van Guus Hupperts zijn ploeg op 3-2. 

Door de overwinning op Heracles Almelo komt VVV in de competitiestand op dezelfde hoogte als Heracles. Beide ploegen hebben 8 punten uit 8 wedstrijden. Het doelsaldo van Heracles is echter beter dan die van VVV.

Uitslagen zaterdag:               
ADO Den Haag  2 FC Twente    4
VVV-Venlo    3 Heracles Almelo 2
RKC Waalwijk  0 Sparta R'dam  2

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter