Giakoumakis trefzeker tegen Willem II

Giakoumakis trefzeker tegen Willem II

10 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Giakoumakis trefzeker tegen Willem II

VENLO – Giorgos Giakoumakis heeft VVV Venlo zondagmiddag drie punten weten te bezorgen. In het duel met Willem II was hij met twee doelpunten trefzeker en schoot de winst met 2-1 binnen voor de ploeg uit Venlo.

Willem II goed van start

Willem II ging in Venlo voortvarend van start. De ploeg uit Tilburg nam al na 15 minuten de leiding in de wedstrijd via een doelpunt van Van der Heijden (0-1). VVV deed pas laat in de wedstrijd iets terug. Zo duurde het tot de aan de 79e minuut voordat Giorgos Giakoumakis zijn ploeg via de stip naar de 1-1 schoot. Dezelfde Giakoumakis was vervolgens ook verantwoordelijk voor de winnende goal. Het duurde wel tot aan de derde minuut in de blessuretijd maar toen was het ook echt raak (2-1).

Het in de gevarenzone verkerende VVV staat na vandaag met 12 punten op de 15e plaats. Willem II zakt steeds verder op de ranglijst. De ploeg uit Tilburg heeft nog steeds niet de juiste koers weten te vinden en staat dan ook voorlaatste.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!