Go Ahead Eagles en Telstar in evenwicht

2 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[t4b-ticker]

Go Ahead Eagles en Telstar in evenwicht

DEVENTER – Go Ahead Eagles en Telstar hebben in Deventer een oefenwedstrijd uit de Fox Sports Eredivisie Comeback serie en ter voorbereiding op het nieuw voetbalseizoen gelijkgespeeld. In een matig duel eindigde het duel in 0-0.

Het duel kende zowel in de eerste als de tweede helft weinig tot geen hoogtepunten. Het was voor Telstar de tweede oefenwedstrijd die eindigde in een bloedeloos 0-0. Volgens Telstar trainer Andries Jonker ontbreekt er bij zijn ploeg voorin nog iets. Dus moet er nog hard gewerkt worden om tot betere resultaten te komen.

Maandagavond spelen in de Fox Sports Eredivisie Comeback Roda JC en FC Eindhoven tegen elkaar. Ook deze wedstrijd is live te zien via de betaalzender Fox Sports en via de gratis live stream die je hier kan vinden! De aftrap is om 20.00 uur.

Go Ahead Eagles en Telstar in evenwicht
Go Ahead Eagles en Telstar in evenwichtSPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbal die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!