Go Ahead Eagles winnen bij MVV

10 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Eagles in matig duel langs MVV –

Go Ahead Eagles winnen bij MVV

MAASTRICHT – MVV heeft zaterdagmiddag in eigen huis niet weten te winnen van Go Ahead Eagles. In Stadion de Geusselt eindigde het duel met Go Ahead Eagles in 0-2.

Matig duel

In een matige wedstrijd pakte Go Ahead Eagles de winst in het eerste deel van de wedstrijd. Zo was het Idzes die na 27 minuten de score opende voor de gasten en wist Beukema in de 35e minuut de score voor de pauze al te verdubbelen.

MVV koos in de tweede helft wel voor de aanval maar creëerde onvoldoende kansen. Go Ahead Eagles ging in de verdediging hangen en wist door af en toe een counter te plaatsen het meeste gevaar te creëren. Doelpunten bleven echter uit.

Door de overwinning op MVV komt Go Ahead Eagles op gelijke hoogte met MVV. Beide ploegen hebben nu acht punten uit zes duels. Go Ahead heeft wel een wedstrijd minder gespeeld dan MVV.

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter