Go Ahead spelers besmet met coronavirus

Go Ahead spelers besmet met coronavirus

29 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Keuken Kamioen Divisie –

Go Ahead spelers besmet met coronavirus

DEVENTERMeerdere spelers van de Deventer voetbalclub Go Ahead Eagles kunnen de komende dagen niet trainen. Ze zijn positief getest op het coronavirus.

Namen spelers onbekend

Om welke spelers het gaat heeft de club niet bekendgemaakt. Wel testte in aanloop naar de laatste competitiewedstrijd van 2020 één speler positief. Deze speler werd dan ook buiten de selectie gehouden. Na dit duel bleken er nog meer spelers besmet te zijn geraakt. Ook deze spelers zitten nu in thuisquarantaine.

De competitie voor Go Ahead gaat op 5 januari weer van start. Dan speelt de ploeg uit Deventer tegen Jong PSV.

Gratis Livestream!

Go Ahead spelers besmet met coronavirus
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!