Goede openingsfase bezorgt Oranje overwinning

Goede openingsfase bezorgt Oranje overwinning

15 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Oranje wint met 3-1 van Bosnië en Herzegovina –

Goede openingsfase bezorgt Oranje overwinning

AMSTERDAM – Oranje heeft dankzij een prima openingsfase eenvoudig afgerekend met Bosnië en Herzegovina. In de Johan Cruijff Arena in Amsterdam won oranje met 3-1.

Slordige tweede helft

Oranje ging zondagavond prima van start. Georginio Wijnaldum gaf als oranjecaptain het goede voorbeeld door de kansen nu wel te benutten. Dankzij zijn twee intikkers speelde Nederland na een kwartier al een gewonnen wedstrijd.

In de tweede helft zag het spel van oranje er met grote regelmaat slordig uit. Ondanks een tegenvallende tweede deel schoot Memphis Depay op voorgeven van Dumfries de 3-0 binnen. Bosnië en Herzegovina deed in de 63e minuut nog iets terug toen Smail Prevljak de 3-1 binnen schoot.

Nederland staat voorlopig even bovenaan in groep 1. Als Italië later op de avond (20.45 uur) niet thuis van Polen wint, heeft Oranje nog kans op de groepswinst.

Gratis Livestream!

Goede openingsfase bezorgt Oranje overwinning
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...