Golikova aan de leiding op EK Sprint

Golikova aan de leiding op EK Sprint

16 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Golikova aan de leiding op EK Sprint

HEERENVEEN – De Russische Angelina Golikova gaat na de eerste dan van de EK Sprint in Thialf aan de leiding. Golikova won de 500 meter en eindigde op de 1.000 meter als vierde. De Russische wordt achtervolgd door Jutta Leerdam, Femke Kok en Jorien ter Mors.

Snelle 1.000 meter

De Russische Angelina Golikova pakte haar winst op de eerste dag van de EK Sprint op de 500 meter. Hier sloeg ze een klein gaatje met de drie Nederlandse dames. Op de 1.000 meter was het waren de Nederlandse vrouwen oppermachtig. Jorien ter Mors pakte met een snelle 1:14,10 de winst en Jutta Leerdam volgde in 1:14.15. Femke Kok was met 1:14.62 derde.

Angelina Golikova heeft zondag tijdens de tweede dag 0.17 voorsprong op Jutta Leerdam, 0.23 op Femke Kok en 0.53 op Jorien ter Mors.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!