Götze schiet PSV naar overwinning

Götze schiet PSV naar overwinning

21 februari 2021 Uit Door Sportredactie

EINDHOVEN – PSV heeft zondagmiddag in het eigen Philips Stadion gewonnen van Vitesse. Nadat het er lang naar uit zag dat het duel gelijk zou eindigen schoot invaller Mario Götze PSV in de 86e en 88e minuut naar de overwinning.

Lastige start

PSV ging in het eigen Philips Stadion zwak van start. De Eindhovenaren maakten fout na fout. Dit leverde in de vierde minuut al een 1-0 (Broja) voorsprong voor de Arnhemmers op.

Na de pauze wist PSV met flink wat omzettingen de draad goed op te pakken. Het leverde dan ook in de 66e minuut de gelijkmaker op (Malen). Invaller Mario Götze (66e minuut) schoot PSV in de slotfase van de wedstrijd naar de overwinning door in de 86e en 88e minuut de bal in het Vitesse doel te werken (3-1).

PSV blijft stevig op de tweede plaats in de eredivisie staan. Wel hebben de Eindhovenaren, met twee wedstrijden meer gespeeld, drie punten minder dan Ajax. AZ staat derde en Feyenoord vierde.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!