Grace Brown wint Brabantse Pijl

Grace Brown wint Brabantse Pijl

7 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Na solo van 20 kilometer –

Grace Brown wint Brabantse Pijl

Overijse – De Australische Grace Brown heeft woensdag de 5de Brabantse Pijl voor vrouwen gewonnen. Liane Lippert finishte als tweede, vlak voor haar teamgenote Floortje Mackaij. De sprint van het peloton werd gewonnen door de Belgisch kampioene Lotte Kopecky.

Brabantse Pijl voor mannen

Om 13.00 uur is de Brabantse Pijl voor mannen van start gegaan. Grote favoriet voor de eindzege is Mathieu van der Poel die zijn titel van vorig jaar verdedigt. De finish word rond 17.30 uur verwacht.

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...