Gratis en live Formule 1 wedstrijden, trainingen en kwalificatie kijken!

Gratis en live Formule 1 wedstrijden, trainingen en kwalificatie kijken!

29 juni 2019 Uit Door Sportredactie

FORMULE 1 – Wil je de Formule 1 nooit missen? Via onderstaande linkjes kan je altijd en overal genieten van de Formule 1 vrije trainingen, kwalificatie en natuurlijk de race.

De volgende livestreams zijn gratis te bekijken. Je krijgt of Sky Sports te zien of Channel 4. De kwaliteit schommelt tussen 480p en 720p. Als gratis alternatief is dat prima te pruimen.

Online F1 kijken is gelukkig heel makkelijk. En dat wekt enige verbazing omdat de organisatie die de Formule 1 organiseert erg selectief is met het verkopen van de rechten op Formule 1 races. Zo is Ziggo in Nederland de enige kabelmaatschappij die live Formule 1 op televisie mag uitzenden.

Online liggen die zaken blijkbaar anders want op een groot aantal websites zijn live-streams van Formule 1 races te bekijken. Sommige sites bieden live-streams in lage kwaliteit aan die voor iedereen te bekijken zijn. Andere sites bieden na registratie live Formule 1 in hoge kwaliteit.

En het gekke is dus dat alle sites waar je live streams van Formule 1 races kunt bekijken zo op het eerste gezicht legaal zijn. Of dat ook echt het geval is is onduidelijk. Gezien de reputatie van de organisatie achter de Formule 1 lijkt dat onaannemelijk; de sites zien er zoals gezegd wel legaal uit.

Maar de races kan je doormiddel van een abonnement ook via de televisie volgen via:

  • Ziggo Sport (Nederland)
  • RTL+ (Duitsland)
  • Channel 4 (Engeland, Schotel)
  • RTBF (België, Franstalig)
  • Sport Telenet (België)

Gratis live resultaten volgen kan ook, ga daarvoor naar f1.tfeed.net of planetsport.com

Meer livestreams

Via de website LIVE TV kan je naar diverse sporten kijken. Voetbal, ijshockey, golf, darts, formule 1 alles kan je er zien en wat kost het? het kost niks.

Ook via ifirsttrow kan je naar allerlei soorten sport kijken. Maar ook via Roja DirectaUnibet en BWin kan je live naar sport kijken.