Gratis Sportwedstrijden via een livestream op je smartphone, tablet, tv of computer kijken!

Gratis Sportwedstrijden via een livestream op je smartphone, tablet, tv of computer kijken!

Non stop 24 uur per dag Livestream voetbal kijken op je televisie en je internetprovider

Zowel in Nederland en België zijn de uitzendrechten van de wedstrijden van de professionele voetbalcompetities in bezit van commerciële televisiekanalen. Deze kanalen verkopen abonnementen waarmee je toegang hebt op alle wedstrijden, via je tv, smartphone en tablet. Voor Nederlands voetbal, kun je terecht bij FOX Sports, voor Belgisch voetbal ga je naar Proximus of Telenet.

Live sport met o.a. voetbal, Formule 1, wielrennen, tennis, atletiek, motorsport, zwemmen, basketbal enz… via streaming-sites

Er zijn verschillende websites die gratis voetbalstreams aanbieden. Vaak kun je deze livestream direct vanuit je browser bekijken. Voor het streamen van nationale en internationale voetbalwedstrijden raden we je onder meer de sites van Eredivisie voetbal, Keukenkampioen Divisie, Formule 1RojadirectaSportlemonFreeFootball, Livesoocer tv, Sport infonu, Live tv, Play livestream, Unibet, Sport in Nederland, Wielrennen en YouWeb aan.

Let op: Bovengenoemde sites bezitten over het algemeen niet de licenties en rechten voor het aanbieden van livestreams. Streamen via deze sites is dan ook strafbaar. Sport in Groningen kan geenszins verantwoordelijk worden gehouden voor de consequenties van jouw streamgedrag mocht deze illegaal zijn.

Voetbalwedstrijden streamen via P2P

Een andere populaire manier om live voetbal te streamen is via P2P-programma’s. Hiermee kan je toegang krijgen tot talloze tv-zenders die voetbalwedstrijden uitzenden. De bekendste P2P-tool is SopCast. Zoals je van ons gewend bent, is deze software direct via de site te downloaden.

Officiële sites om voetbalwedstrijden te streamen

Ook op de websites van FIFA en de roemruchte sportzender beIN SPORTS kan je soms terecht voor het gratis, dan wel betaald streamen van binnenlandse en buitenlandse voetbalwedstrijden.