Guerreiro wint 9e etappe in de Giro

Guerreiro wint 9e etappe in de Giro

11 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Kelderman pakt tijdwinst –

Guerreiro wint 9e etappe in de Giro

ROCCARASCO – Wilco Kelderman heeft in de Giro d’Italia tijd terug gepakt op klassementsleider Joao Almeida. In de 9e etappe pakte de renner van Sunweb 18 seconden terug.

Ruben Guerreiro wint

Ruben Guerreiro won de 9e etappe. Hij versloeg bergop zijn medevluchter Jonathan Castroviejo in de laatste 150 meter van de etappe. Kelderman ging er in de laatste paar honderd meter samen met de Deen Jakob Fuglsang vandoor. Hun aanval leverde 18 seconden tijdwinst op.

In het klassement is Kelderman opgerukt naar de tweede plaats. Zijn achterstand op roze trui drager Almeida bedraagt nog 30 seconden. Maandag is er een rustdag in de Giro d’Italia.

Gratis Livestream!

Guerreiro wint 9e etappe in de Giro
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 racesMotoGPEredivisieEerste DivisieChampions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennenVeldrijdenTennisMXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...