Gunstige WK kwalificatie loting Oranje

Gunstige WK kwalificatie loting Oranje

8 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Kwalificatie WK Qatar 2022 –

Gunstige WK kwalificatie loting Oranje

ZÜRICH – Het Nederlands elftal treft in het WK kwalificatietoernooi voor de WK in Qatar 2020 op Turkije, Noorwegen, Montenegro, Letland en Gibraltar. Dat bepaalde de loting op het hoofdkantoor van de UEFA in Zürich.

Tien speelronden

De WK-kwalificatiereeks kent tien speelronden en begint op 24 maart 2021 en eindigt vervolgens op 16 november 2021. De play-offs van de Europese WK-kwalificatie worden tussen 24 en 29 maart 2022 afgewerkt.

Het WK voetbal in Qatar begint op 21 november 2022 en de finale zal worden gespeeld op 18 december 2022.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...