Haller voor 22.5 miljoen naar Ajax

Haller voor 22.5 miljoen naar Ajax

8 januari 2021 Uit Door Sportredactie

– Eredivisie –

Haller voor 22.5 miljoen naar Ajax

AMSTERDAMAjax heeft voor 22,5 miljoen euro een nieuwe spits aangekocht. Sébastien Haller komt voor het recordbedrag over van West Ham United naar de Amsterdamse voetbalclub. Nooit eerder is er in Nederland zoveel betaald voor een speler. Haller is tot de zomer van 2025 vastgelegd.

Oude bekende

Haller treft in Erik ten Hag een oude bekende. Beiden werkten van begin 2015 tot en met de zomer van 2017 samen bij FC Utrecht.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter