Hamilton op pole in GP van Toscane, Verstappen P3

Hamilton op pole in GP van Toscane, Verstappen P3

12 september 2020 0 Door Sportredactie

Mercedes opnieuw snelste

Hamilton op pole in GP van Toscane, Verstappen P3

FORMULE 1 – Lewis Hamilton start zondag bij de Grand Prix van Toscane vanaf pole. De Brit was zaterdag op het circuit van Mugello de snelste in de kwalificatie. Hamilton zijn teamgenoot Valtteri Bottas, die snelste was bij alle drie de trainingen start vanaf de tweede startplek. Max Verstappen zat de Mercedes-bolides vlak op de hielen en start vanaf P3.

Programma:

Zondagmiddag staan om 15.10 uur de Formule 1 coureurs in Toscane op het Circuit Mugello aan de start voor de Grand Prix van Toscane (Italië). Wil je zondag niets missen? Kijk dan gratis via onderstaande livestream gratis naar de Grand Prix van Toscane!

Het programma voor zondag ziet er als volgt uit:

Zondag 13 september
14.00 uur: Grand Prix van Toscane (Italië)
(Livestream 1Livestream 2Livestream 3)

Livestream Formule 1 Grand Prix van Toscane
Livestream Grand Prix van Toscane!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen formule 1 races. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter