Hamilton vanaf Pole in België, Verstappen P3

Hamilton vanaf Pole in België, Verstappen P3

29 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Mercedes snelste tijdens kwalificatie GP België

Hamilton vanaf Pole in België Verstappen P3

SPA – Lewis Hamilton heeft tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van België de pole positie gepakt. De Brit bleef zijn Mercedes teamgenoot Vallteri Bottas voor. Max Verstappen vertrekt zondagmiddag met zijn Red Bull machine vanaf de derde startplek.

Zondag GP van België

Zondagmiddag starten de coureurs om 15.10 uur op het circuit van het Belgische Spa-Francorchamps voor de Grand Prix van België. De Grand Prix van België is live te zien op het tv kanaal van Ziggo Sport en ook via de gratis livestream.

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen formule 1 races. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief. Maak uw keuze en kijk live via de gratis stream!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter