Hamilton wint in België, Verstappen derde

Hamilton wint in België, Verstappen derde

30 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Mercedes wint ook in België

Hamilton wint in België, Verstappen derde

SPA – De Brit Lewis Hamilton heeft de grote prijs van België gewonnen. Hamilton bleef in zijn Mercedes Formule 1 bolide teamgenoot Vallteri Bottas voor. Max Verstappen finishte in zijn machine als derde.

WK Klassement

Met de overwinning in België heeft Lewis Hamilton zijn voorsprong in het WK klassement vergroot. De Brit heeft nu 157 punten. Max Verstappen volgt als tweede met 110 punten. Valtteri Bottas staat met 107 punten derde.

Hamilton wint in België Verstappen derde
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen formule 1 races. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

Wil je op de hoogte blijven van het allerlaatste Formule 1 nieuws? Volg Sport in Groningen dan ook op Facebook en op Twitter!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter