Hamilton wint in Turkije

Hamilton wint in Turkije

15 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Verstappen zesde –

Hamilton wint in Turkije

ISTANBUL – Lewis Hamilton heeft in Istanbul zijn zevende wereldtitel in de Formule 1 veroverd. Met deze overwinning evenaart de 35-jarige Brit het record van de Duitser Michael Schumacher. Hamilton won zondag de Grand Prix van Turkije en is niet meer in te halen door de rest. Max Verstappen finishte op een tegenvallende zesde plaats.

94 overwinningen

Dit seizoen eiste Hamilton al tien GP-zeges voor zich op. De Brit staat nu op een totaal van 94 overwinningen, drie meer dan Schumacher. Het is voor het derde jaar op rij dat hij minimaal tien races wint in een seizoen.

Verstappen

Max Verstappen moest op het circuit van Istanbul genoegen nemen met een zesde plaats. Verstappen nam in de strijd om de eerste plaats te veel risico en spinde. De Nederlander viel vervolgens terug in het klassement maar herstelde zich en klom op naar een maximaal haalbare zesde plaats.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...