Hamilton wint ook op Imola

Hamilton wint ook op Imola

1 november 2020 0 Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Klapband voor Max Verstappen –

Hamilton wint ook op Imola

IMOLA – De Brit Lewis Hamilton heeft ook de Formule 1 Grand Prix van Emilia Romagna aan zijn overwinningslijst toegevoegd. Hamilton bleef zijn teamgenoot Valtteri Bottas en Daniel Ricciardo voor.

Klapband Verstappen

Max Verstappen heeft geen punten kunnen scoren bij de Grand Prix van Emilia Romagna. De 23-jarige Limburger zag in het slot van de race zijn tweede plaats in stof opgaan door een klapband.

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter