Handballers hard onderuit tegen Slovenië

Handballers hard onderuit tegen Slovenië

6 januari 2021 Uit Door Sportredactie

– Handbal –

Handballers hard onderuit tegen Slovenië

ALMEREDe Nederlandse handballers hebben het tweede duel in de EK-kwalificatiereeks verloren. Na de zege op Turkije ging de ploeg van coach Erlingur Richardsson in Almere hard onderuit tegen Slovenië (34-23).

Twee punten

Door de nederlaag blijft de ploeg van bondscoach Erlingur Richardsson na twee duels op twee punten staan in de poule. Komende zondag is de uitwedstrijd tegen Slovenië in Celje.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...