Handballers winnen kwalificatiewedstrijd tegen Turkije

Handballers winnen kwalificatiewedstrijd tegen Turkije

4 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Handballers dankzij veerkracht naar winst (27-26) –

Handballers winnen kwalificatiewedstrijd tegen Turkije

ALMERE – De Nederlandse handballers hebben woensdagavond de eerste kwalificatie wedstrijd voor de EK van 2022 weten te winnen. De mannen wisten in Almere Turkije met 27-26 naar huis te sturen.

Veerkracht

De ploeg van bondscoach Erlingur Richardsson werd in de lege topsporthal van Almere in de eerste helft weggespeeld, maar toonde na rust toch over veerkracht te beschikken. Vooral dankzij de broers Kay en Jorn Smits boog Oranje een grote achterstand om in een zwaar bevochten zege. Kay Smits was de onbetwiste uitblinker bij het Nederlands team. Hij scoorde tien keer. 

Gratis Livestream!

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...