Handbalsters incasseren op WK nederlaag tegen Duitsland

Handbalsters incasseren op WK nederlaag tegen Duitsland
Handbalsters incasseren op WK nederlaag tegen Duitsland

KUMAMOTO – De Nederlandse handbalsters zijn in de eerste wedstrijd van de hoofdronde op het WK handbal tegen een gevoelige nederlaag aangelopen. Een slordig spelend Oranje ging tegen aartsrivaal Duitsland met 25-23 onderuit.

Met de overwinning op zak neemt Duitsland de koppositie over in groep 1 van het toernooi en moet Oranje nog flink aan de bak om zich te plaatsen voor de halve finales. Alleen de beste twee van de groep gaan door in Japan.

De halve finales zijn nog altijd haalbaar voor Nederland, maar dan moet uit de laatste twee duels drie punten worden gehaald.

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!

Sportredactie

Next Post

WK Handbal livestream Nederland - Zuid-Korea

zo dec 8 , 2019
KUMAMOTO – De Nederlandse handbaldames spelen woensdagochtend om 06.50 uur op de WK Handbal tegen Zuid-Korea. De wedstrijden zijn live te zien via onderstaande livestream. Stream 1, Stream 2, Stream 3, Stream 4, Stream 5, Stream 6, Stream 7, Stream 8, Stream 9, Stream 10 Nadat de Nederlandse handbaldames in de hoofdgroep twee achtereenvolgende nederlagen hebben geleden (Duitsland […]
WK Handbal livestream Nederland - Zuid-Korea

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: