Handbalsters ondanks winst uitgeschakeld op EK

Handbalsters ondanks winst uitgeschakeld op EK

14 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– EK Handbal –

Handbalsters ondanks winst uitgeschakeld op EK

KOLDING – Oranje is maandag uitgeschakeld op het EK in Denemarken. Het Nederlands handbalteam wist wel te winnen van Duitsland (28-27) maar het doelsaldo was onvoldoende voor plaatsing naar de volgende ronde.

Wedstrijd om vijfde plaats

Nederland speelt dinsdag om 16.00 uur de laatste wedstrijd in de hoofdronde tegen Roemenië. Als Oranje derde wordt in de poule speelt de ploeg op vrijdag nog om de vijfde plaats op het EK.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...