Handbalsters plaatsen zich voor tweede EK ronde

Handbalsters plaatsen zich voor tweede EK ronde

8 december 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Nederland – Hongarije 28-24 –

Handbalsters plaatsen zich voor tweede EK ronde

TRONTHEIM – De Nederlandse handbaldames hebben dinsdagavond de volgende ronde bereikt op de EK handbal. De Nederlandse dames versloegen in een alles beslissende wedstrijd Hongarije met 28-24.

Alle krachten aanspreken

De handbalsters hebben bij het Europees kampioenschap in Denemarken al hun krachten moeten aanwenden om de tweede ronde te bereiken. In het laatste groepsduel moest er gewonnen worden van Hongarije en dat gebeurde met 28-24.

Handbalsters plaatsen zich voor tweede EK ronde
Handbalsters plaatsen zich voor tweede EK ronde

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!