Hardloopster Schokker tijdelijk geschorst wegens dopinggebruik

Hardloopster Schokker vier jaar geschorst wegens dopinggebruik

Hinke Schokker tijdens de RUN in Winschoten 2019

Hardloopster Schokker vier jaar geschorst wegens dopinggebruik
Hinke Schokker tijdens de RUN in Winschoten 2019

EASTERMAR – Hardloopster Hinke Schokker is door de Nederlandse Atletiek Unie tijdelijk geschorst wegens dopinggebruik. Schokker liep tegen de lamp nadat ze na afloop van de RUN van Winschoten in september van dit jaar gecontroleerd is.

Schokker zelf zegt onschuldig te zij. Op haar website schrijft ze, ‘Ik ben als een crimineel behandeld. Waar ik eerst dacht het recht te zetten en mijn onschuld te bewijzen, denk ik nu: zoek het uit. Vlieg de boom in. Ik ga mij niet meer verdedigen voor iets wat ik niet gedaan heb. Ik laat mij niet meer als crimineel behandelen, ik neem het heft in eigen handen en laat de dingen los waar ik eerst zoveel energie van kreeg maar die mij nu alleen nog maar ongelukkig maken’.

Schokker zegt op haar website te stoppen en dat het hardlopen voltooid verleden tijd is. ‘Het wedstrijd lopen is voltooid verleden tijd. De blik vooruit: op naar nieuwe uitdagingen!‘.

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!

Deel dit bericht...
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Print this page
Print
Email this to someone
email