Site pictogram Sport in Groningen

Hassan loopt Europees record op 10.000 meter

[pj-news-ticker]

– Record van Paula Radcliffe uit de boeken-

Hassan loopt Europees record op 10.000 meter

HENGELO – Atlete Sifan Hassan heeft zaterdag in koude omstandigheden een Europees record gelopen op de 10.000 meter bij de FBK nazomerwedstrijden in Hengelo.

Halve minuut sneller

De 27-jarige atlete noteerde in de regen in Hengelo een tijd van 29.36,67. Hiermee was ze bijna een halve minuut sneller was dan recordhoudster Paula Radcliffe.

Hassan liep de FBK nazomerwedstrijd ter voorbereiding op het WK halve marathon, dat volgende week in de Poolse stad Gdyina van start gaat. Met een tijd van 1.05.15 heeft zij het Nederlands record op die discipline in handen.

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 racesMotoGPEredivisieEerste DivisieChampions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennenVeldrijdenTennisMXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Mobiele versie afsluiten