Healthy Ageing Tour gaat in aangepast vorm door

Healthy Ageing Tour gaat in aangepaste vorm door

23 februari 2021 Uit Door Sportredactie

Healthy Ageing Tour gaat in aangepaste vorm door

GRONINGEN – De Healthy Ageing Tour gaat dit jaar in aangepaste vorm door als driedaagse wielerwedstrijd. De etappekoers wordt van 10 tot en met 12 maart verreden.

Afgesloten circuit en coronatest

De etappes in de Healthy Ageing Tour vinden plaats op een gesloten omloop. Alle aanwezige personen moeten een coronatest ondergaan en publiek zal niet worden toegestaan.

Etappeplaatsen Assen, Lauwersoog en Wijster

De eerste etappe wordt op het Asser TT-circuit verreden. De individuele tijdrit op dag twee vindt plaats bij de Marnewaard-kazerne in het Groningse Lauwersoog. De slotetappe van de wielerwedstrijd gaat over een parcours rond de VAM-berg in het Drentse Wijster.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...