Healthy Ageing Tour verplaatst naar maart ’21

Healthy Ageing Tour verplaatst naar maart ’21

17 december 2020 Uit Door Sportredactie

– Wielrennen –

Healthy Ageing Tour verplaatst naar maart ’21

GRONINGEN –De wielerwedstrijd Healthy Ageing Tour verhuist van april naar maart. Dat heeft de organisatie Courage Events vandaag bekend gemaakt.

UCI kalender

Met de verhuizing voorkomt de organisatie dat de wedstrijd samenvalt met de wedstrijden uit de UCI Women’s World Tour. Courage Events hoopt met het verplaatsen van de wedstrijd dat de Healthy Ageing Tour kan worden behouden voor het vrouwenwielrennen. 

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...