Heerenveen en Twente komen niet tot scoren

Heerenveen en Twente komen niet tot scoren

19 maart 2021 Uit Door Sportredactie

HEERENVEEN – Het duel in de middenmoot van de eredivisie tussen SC Heerenveen en FC Twente is geëindigd in 0-0. Beide ploegen wisten in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen niet tot scoren te komen. In januari eindigde het duel in Enschede ook al in 0-0.

Stand van zaken

SC Heerenveen komt door de puntendeling met FC Twente op 34 punten. De Friezen staan hiermee voorlopig op de elfde plaats. De ploeg van FC Twente trainer Ron Jans doet het net iets beter. FC Twente heeft na 27 duels 27 punten en staat na vandaag op de achtste plaats in de eredivisie.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...