Heerenveen ondanks overwicht niet langs ADO

Heerenveen ondanks overwicht niet langs ADO

28 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Eerste punt ADO onder trainer Brood –

Heerenveen ondanks overwicht niet langs ADO

DEN HAAG – SC Heerenveen heeft zaterdagavond punten laten liggen in Den Haag. In een duel waar Heerenveen veel sterker was dan ADO Den Haag eindigde de wedstrijd in 1-1.

Legio kansen

Na een onverwachte snelle voorsprong van ADO Den Haag (1-0 Philipp 13e min.) was het Heerenveen wat de klok sloeg. De ploeg uit Friesland kreeg in de wedstrijd een legio aan kansen maar wist er slecht van eentje gebruik te maken (1-1 Veerman 16e min.). Het was het eerste punt voor ADO Den Haag onder de nieuwe trainer Ruud.

SC Heerenveen staat na zaterdag met 18 punten uit 10 wedstrijden op plaats 6 in de eredivisie. ADO Den Haag staat met 5 punten op de 16e plaats.

Gratis Livestream!

Moeizame overwinning van AZ op FC Emmen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter