Heerenveen pakt in slotfase een punt

Heerenveen pakt in slotfase een punt

17 januari 2021 Uit Door Sportredactie

Heerenveen pakt in slotfase een punt

VENLO – VVV en sc Heerenveen hebben in Venlo de punten gedeeld. VVV moest vlak voor tijd een 1-0 voorsprong prijsgeven en de Friezen met 1-1 naast zich dulden.

Weinig te beleven

Er viel in Venlo zondagmiddag weinig te beleven. Het eerste deel had de thuisploeg de overhand en in het tweede deel van de wedstrijd toonde Heerenveen wat meer initiatief. Het duel eindigde in Venlo dan ook in een tegenvallende 1-1 remise.

Heerenveen staat na zondag 8e terwijl VVV het moet doen met de14e plaats.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws, Sport in Groningen, Sport in Nederland en Gratis Sport Kijken hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

(Let op: Het Sportnieuws en Sport in Groningen streamen de uitzendingen niet zelf maar plaatsen slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!