Heerenveen start competitie met winst op Willem II

Heerenveen start competitie met winst op Willem II

12 september 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Gratis eredivisievoetbal kijken!

Heerenveen start competitie met winst op Willem II

HEERENVEEN SC Heerenveen is zaterdagavond goed begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen. In het eigen Abe Lenstra won de ploeg van trainer Johnny Jansen met 2-0 van Willem II uit Tilburg. Doelpuntenmakers waren Lukas Woudenberg en Pawel Bochniewicz.

Lukas Woudenberg scoorde voor de thuisploeg via een mooi uitgespeelde aanval de 1-0. Na de theepauze was het Pawel Bochniewicz die met een fraaie kopbal de bal achter Willem II doelman Robbin Ruiter wist te werken 2-0.

Volgende week zaterdag komt SC Heerenveen in actie voor de tweede competitieronde. Dan speelt de ploeg van trainer Johnny Jansen tegen Fortuna Sittard.

Heerenveen start competitie met winst op Willem II
Gratis livestream Eredivisie voetbal

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbalwedstrijden. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter