Heftig! Ricky van Wolfswinkel heeft aneurysma in zijn hersenen (video)

Bij Ricky van Wolfswinkel is een ernstige hoofdblessure geconstateerd. In het Champions League-voorrondeduel tussen zijn FC Basel en LASK Linz kreeg de Nederlander een tik tegen zijn hoofd en er werd aan een hersenschudding gedacht, maar nu blijk er een aneurysma in Van Wolfswinkels hoofd te zitten.

Een aneurysma is een plaatselijke verwijding of uitstulping van een bloedvat. De doorsnede van het bloedvat is dan meer dan 1,5 keer zo groot als normaal. “Het is een soort ballon, die kan groeien of knappen. Indien dat gebeurt, kunnen er levensgevaarlijke bloedingen ontstaan”, ligt Van Wolfswinkel het zelf toe op de website van Basel.

Ook geeft de 31-jarige aanvaller aan dat de tik in de wedstrijd tegen LASK er niets mee te maken had; de aneurysma zat er blijkbaar al langere tijd. De Nederlander gaat snel onder het mes en het herstel zal tussen een half jaar en een jaar liggen. Veel sterkte, Ricky!

Dit bericht is geplaatst en te lezen via de RSS van Sport in Nederland

Sportredactie

Next Post

Feyenoord naar de play offs Europa League

do aug 15 , 2019
Met een 4-0 overwinning in de heenwedstrijd op zak in de Kuip tegen Dinamo Tbilisi reisde Feyenoord af naar Georgië om de return te spelen. Feyenoord kwam nooit in de problemen en speelde met 1-1 gelijk. Het hoogtepunten van het duel waren de beide goals. Van der Heijden verdedigde na […]

Contact

Open chat
1
(Alleen beschikbaar voor whatsapp berichten!) Sport in Groningen Whatsapp! Stuur ons een tip, nieuwsbericht, verslag of foto via whatsapp!
Klik op onderstaande button om een bericht te sturen!
Een e-mailbericht sturen mag natuurlijk ook: info@sportingroningen.nl
Powered by
{ "slotId": "", "unitType": "responsive", "pubId": "pub-9624648493023345", "resize": "auto" }
%d bloggers liken dit: