Helikopter blaast dranghekken Giro omver

Helikopter blaast dranghekken Giro omver

6 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Slachtoffers Van Empel en Wackermann –

Helikopter blaast dranghekken Giro omver

VILLAFRANCA TIRRENA – In de slotmeters van de vierde etappe van de Giro d’Italia zijn twee renners zwaar ten val gekomen. Ze zouden zijn geraakt door dranghekken die waren losgekomen door een laagvliegende helikopter.

Slachtoffers Van Empel en Wackermann

De slachtoffers zijn de Nederlander Etienne van Empel en zijn Italiaanse teamgenoot Luca Wackermann. Van Empel wist op eigen kracht nog de finish te bereiken, Wackermann werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar is een gebroken jukbeen geconstateerd.

Snijwonden

“Ik weet niet precies wat er gebeurde, alleen dat er ineens dranghekken de weg op vlogen en ik op de grond lag. Gelukkig alleen wat snijwonden aan mijn vingers, maar mijn ploeggenoot is er wel echt slecht aan toe”, laat Van Empel weten aan een verslaggever van de NOS.

Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Share this...