Helmond Sport en FC Eindhoven winnen

14 november 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Live voetbalkijken! –

Helmond Sport en FC Eindhoven winnen

HELMOND / OSS – Helmond Sport en FC Eindhoven hebben vrijdagavond weten te winnen in de eerst divisie. De ploeg uit Helmond versloeg het Rotterdamse Excelsior (2-1) en FC Eindhoven trok aan het langste einde in Oss (0-1).

Revanche Helmond Sport

In het duel met Helmond Sport en Excelsior nam de ploeg uit Helmond revanche voor de bekernederlaag tegen Excelsior (4-0). Nu waren de rollen omgedraaid en wist de thuisploeg met 2-1 te winnen. De doelpunten voor Helmond Sport kwamen van de voeten van Goselink en Stans. Ómarsson deed in de blessuretijd nog iets terug (2-1).

Van der Sande scoort voor Eindhoven

Het zag er in Oss lang naar uit dat beide ploegen een puntje gingen binnenhalen. Jort van der Sande zette in de 73e minuut de gasten op voorsprong wist te zetten. De tijd bleek toen voor Top Oss te kort om nog iets terug te doen (0-1).

FC Eindhoven staat na de wedstrijd van vrijdagavond op de 8e plaats in de Keuken Kampioen Divisie, Top Oss 18e. Helmond Sport staat na de zege op Excelsior 15e. Excelsior, ondanks de nederlaag 9e.

Gratis Livestream!

Helmond Sport en FC Eindhoven winnen
Gratis Livestream!

SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter

Sportnieuws en gratis livestreams

Als sportliefhebber wil je natuurlijk altijd op de hoogte blijven van het laatste sportnieuws. Het laatste Eredivisie voetbal, Keuken Kampioen Divisie voetbal,  Formule 1. Wielrennen, Tennis en handbal nieuws kan je ook lezen via Sport in Nederland.

Sport nu live kijken? Check nu Sportstream24 en kijk gratis Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal. Maar ook Formule 1 en wielrennen kan je hier gratis online kijken doormiddel van livestreaming! Check Sportstream24 nu!