Helmond Sport wint bij FC Den Bosch

Helmond Sport wint bij FC Den Bosch

12 oktober 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

– Den Bosch te laat op gang –

Helmond Sport wint bij FC Den Bosch

DEN BOSCH – Het is FC Den Bosch maandagavond niet gelukt om thuis te winnen van Helmond Sport. Het duel in de Keuken Kampioen Divisie eindigde in met 1-2 in het voordeel van Helmond Sport.

Te laat op gang

FC Den Bosch kwam in het thuisduel te laat op gang. Waar het in de eerste helft een gelijk opgaande strijd was pakte Helmond Sport vlak na rust met twee snelle goals uit. Zo wist Keilegom in de 53e minuut Helmond Sport op voorsprong te zetten en was Loukili slecht zes minuten later opnieuw trefzeker voor de ploeg uit Helmond. FC Den Bosch liep vervolgens achter de feiten aan. Hornkamp wist in de 63e minuut nog wel iets terug te doen maar daar bleef het bij (1-2).

Helmond Sport klimt door de zege op FC Den Bosch naar de veertiende plaats. FC Den Bosch staat na de nederlaag achttiende.

Gratis Livestream!

Helmond Sport wint bij FC Den Bosch
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 racesMotoGPEredivisieEerste DivisieChampions League en Europa League voetbalwedstrijden, wielrennenVeldrijdenTennisMXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken! Nog meer sporten? Volg dan deze link!

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter