Heracles en FC Twente in balans

Heracles en FC Twente in balans

27 februari 2021 Uit Door Sportredactie

ALMELO – Heracles Almelo en FC Twente hebben in de derby van het oosten de punten gedeeld. Het duel was in Almelo met 2-2 in balans.

Stand van zaken

FC Twente raakt in de strijd om de zesde plaats verder achterop. FC Groningen staat 4 punten voor op de ploeg van Ron Jans en de Groningers komen zondag nog in actie. Hierdoor kan het verschil oplopen tot 7 punten.

Heracles Almelo staat met de 11e plaats netjes in de middenmoot. De ploeg uit Almelo heeft 29 punten en staat in de veilige zone.

Gratis live naar sportwedstrijden kijken!

HET SPORTNIEUWS/SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken sportliefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv of internet. Een kostbare oplossing! Gelukkig is er een goed alternatief, namelijk een gratis ‘livestreams’. Via zo’n gratis livestream kan je met een internet verbinding op je pc, laptop, mobiele telefoon of je smart tv gratis sportwedstrijden kijken. Zo kan je bijvoorbeeld gratis kijken naar formule 1, 2 en 3 races, MotoGP, Darten, Volleybal, Handbal, Eredivisie, Eerste Divisie, Champions League, Europa League, Nations League, EK en WK voetbalwedstrijden, Wielrennen, Veldrijden, Tennis, MXGP en MX2 Motocross maar natuurlijk ook heel veel andere sporten. De kwaliteit van de uitzendingen is meestal erg goed! Dus een prima gratis alternatief om naar sportwedstrijden te kijken!

Streamtips!

Hier de beste linkjes naar pagina’s waar je meestal gratis alle sportwedstrijden kan kijken! Het Sportnieuws en Sport in Groningen hebben meestal hele goede linkjes naar live sportwedstrijden. Sites die ook prima stream linkjes hebben zijn o.a. Live TV, Hesgoal, Sport365, TizCycling, Firstrowsports, Sportstreamings, Livesoccer tv, Streamhunter en Cricfree.

Volg ons ook op twitter en facebook of neem een kijkje op de algemene voetbalpagina!

Share this...