Herlings wint MXGP in Letland

Herlings wint MXGP in Letland

16 augustus 2020 Uit Door Sportredactie
[pj-news-ticker]

Herlings wint MXGP in Letland

KEGUMS – MXGP crosser Jeffrey Herlings kan zijn eerste zege na de inval van het coronavirus bijschrijven. De 25- jarige motorcrosser eindigde op de GP in Letland in de eerste manche als vierde maar pakte in de tweede manche de zege.

Stand WK

Door de overwinning loopt Herlings in de strijd om het WK achttien punten uit op zijn naaste belager, de Sloveen Tim Gajser.

Glenn Coldenhoff

Glenn Coldenhoff, die vorige week het MXGP-seizoen hervatte met de overwinning in de GP van Letland kwam tot een knappe zevende plaats tijdens de eerste race. In de tweede manche eindigde hij als zesde.

Herlings wint MXGP in Letland
SPORT IN GRONINGEN – Meestal kijken voetballiefhebbers alle wedstrijden via een betaalde sportkanaal op tv. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen motorcross. Deze wedstrijden worden heel vaak door een gratis internet-streamer uitgezonden. De kwaliteit is soms iets minder dan dat je op de tv gewend bent, maar het is zeker goed alternatief.

(Let op: Sport in Groningen streamt de uitzendingen niet zelf maar plaatst slechts linkjes naar sites/pagina’s die de livebeelden wel streamen!)

Livestreams: Sportstream24.nl
Meer gratis livestreams!!
Volg ons ook op twitter