Hoogezand treft in bekertoernooi Ter Leede

Hoogezand treft in bekertoernooi Ter Leede

24 juli 2020 Uit Door Sportredactie
[t4b-ticker]

Hoogezand treft in bekertoernooi Ter Leede

HOOGEZAND/HOOGEVEEN – Donderdagavond is de loting verricht voor het ‘grote’ KNVB bekertoernooi. Hoogezand treft in bekertoernooi Ter Leede uit Sassenheim en VV Hoogeveen speelt in eigen huis tegen DOVO uit Veenendaal.

Tweede kwalificatieronde
Mocht Hoogezand op 29 augustus in Sassenheim bij derde divisionist Ter Leede weten te winnen dan stuit de club uit Midden Groningen op tweede divisionist Excelsior Maassluis. Ook die wedstrijd wordt op vreemde bodem afgewerkt.

Hoofdklasser Hoogeveen speelt bij winst op derde divisionist DOVO in de tweede kwalificatieronde van het bekertoernooi tegen de winnaar van het duel DVS ‘33 – Dongen.

ACV tegen Gemert
Het Asser ACV, dat door de promotie naar de derde divisie automatisch in het ‘grote’ bekertoernooi uitkomt, speelt in de eerste kwalificatieronde tegen Gemert.

Hoogezand treft in bekertoernooi Ter Leede
SPORT IN GRONINGEN – Normaal gesproken kijken sportliefhebbers alle sportwedstrijden via een legale weg. Echter lukt dit soms niet en is een goed alternatief de oplossing, ‘livestreams’. Dit zijn gratis online uitzendingen van onder anderen voetbal die vaak door een streamer worden uitgezonden. De kwaliteit ligt met 480p tot 720p iets lager dan dat je gewend bent, maar het is zeker goed te doen. Mits je daar vrede mee hebt, vind je hier een prima alternatief!

Livestreams: Sportstream24.nl

Meer gratis livestreams!!

Volg ons ook op twitter!